Ευρώπη

Ψάχνεται για πρώην παίκτη των Τρικάλων η Εφές

Η Εφές είναι πιθανό να αντικαταστήσει τον Άλεν Όμιτς και στα υπόψη της είναι ο Κένι Κάντζι, που είχε περάσει από τα Τρίκαλα.

Έντονη είναι η φημολογία στην Τουρκία πως η Αναντολού Εφές εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Άλεν Όμιτς, που δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα, με άλλον ψηλό.

Μάλιστα λέγεται πως υποψήφιος για τη θέση του Σλοβένου ψηλού (που είναι στο ραντάρ της Μάλαγα) είναι ο Κένι Κάντζι.

Ο 28χρονος Καμερουνέζος (2,11μ.) είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2014/15 στα Τρίκαλα και φέτος στην Τραμπζονσπόρ έχει 13,7 πόντους και 5,6 ριμπάουντ ανά αγώνα στην τουρκική λίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x