Euroleague

Πρόβλημα με Χάντερ στον Ολυμπιακό

Νέο «κρούσμα» τραυματισμού στον Ολυμπιακό, καθώς ο Οθέλο Χάντερ υπέστη κάκωση στο δεξί ισχίο και δε θα αγωνιστεί κόντρα στη Νίζνι. Απών θα είναι και ο Σπανούλης, ενώ επιστρέφει ο Πέτγουεϊ.

Η «κακοδαιμονία» στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού φέτος δεν έχει προηγούμενο. Ο Οθέλο Χάντερ τραυματίστηκε στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και θα απουσιάσει σίγουρα από την τελευταία αγωνιστική των «16» της Ευρωλίγκας τη Μεγάλη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σέντερ υπέστη κάκωση στο δεξί ισχίο και ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας του θα διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες.

Ο Βασίλης Σπανούλης προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, αλλά δεν θα αγωνιστεί απέναντι στη Νίζνι για προληπτικούς λόγους, ενώ υπάρχει η βεβαιότητα στο στρατόπεδο της ομάδας πως θα είναι πανέτοιμος για τη μάχη των προημιτελικών της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Πέτγουεϊ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και αναμένεται να επιστρέψει απέναντι στους Ρώσους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x