Ελλάδα

Πήρε Ρέντικ ο Κολοσσός (pic+vid)

Την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, Γιοβόντε Ρέντικ, ανακοίνωσε ο Κολοσσός Ρόδου.

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού Γιοβόντε Ρέντικ.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου VCU (2010-14) και έπειτα αγωνίστηκε στην Ιταλία, σε Πεζάρο και Μπολόνια.

Πέρσι, βρέθηκε στην D-League, όπου με τη φανέλα του Canton Charge είχε κατά μέσο όρο 8.9 πόντους και 5.3 ριμπάουντ, ανά αγώνα.

Η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ Γιοβόντε Ρέντικ.

Ο Reddic είναι γεννημένος στις 23 Μαΐου του 1992 και είναι ύψους 2,06μ. Είναι απόφοιτος του «VCU» και τη σεζόν 2014/15 αγωνίστηκε στην Ιταλία με τις Πέζαρο και Μπολόνια, ενώ την επόμενη ήταν στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA και τους Canton Charge, όπου μέτρησε 43 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 8,9 πόντους και 5,3 ριμπάουντ
».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x