Euroleague

Παραμένει αμφίβολος ο Στρόμπερι

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι δεν συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Μπάμπεργκ και παραμένει αμφίβολος για τον κρίσιμο αποψινό αγώνα.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του Ντι Τζέι Στρόμπερι στον αποψινό αγώνα με την Μπάμπεργκ (21:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ παρουσίασε χθες ενοχλήσεις στον δεξιό αχίλλειο και δεν έλαβε μέρος ούτε στο χαλάρωμα που έγινε σήμερα το πρωί στην «Brose Arena».


Νιώθει καλύτερα, αλλά η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη, με τον Γιάννη Αθηναίου να είναι έτοιμος εφόσον χρειαστεί να πάρει τη θέση του στη δωδεκάδα, μιας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει πάρει μαζί του 13 παίκτες στη Βαυαρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x