Ευρώπη

Παπανικολάου για Μπαρτζώκα: «Είναι τζέντλεμαν»

Ως έναν «κύριο» των πάγκων χαρακτήρισε ο Κώστας Παπανικολάου τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Καταλονίας.

Καλά λόγια είπε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο Κώστας Παπανικολάου, στο ραδιόφωνο της Καταλονίας «RAC 1».

Ο «Παπ» είχε συνεργαστεί με τον Έλληνα κόουτς στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2012/13, όπου τον χαρακτήρισε τζέντλεμαν, ενώ δήλωσε πως το μοντέλο που θέλει να εφαρμόσει στην Μπαρτσελόνα είχε επιτυχία στο παρελθόν.

«Με μία λέξη: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι τζέντλεμαν», δήλωσε αρχικά ο «Παπ» στον ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας για να προσθέσει: «Ο Μπαρτζώκας έχει καταφέρει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν με το μοντέλο που θέλει να δουλέψει στην Μπαρτσελόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x