Ελλάδα

Πάνοπλος για ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το παιχνίδι (13/3) με την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, που εν πολλοίς θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή (13/3, 19:00) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με την οποία κλείνει η 21η αγωνιστική της Basket League.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε με ικανοποίηση να προπονούνται όλοι οι παίκτες και πιθανότατα θα έχει την ίδια αποστολή με το τελευταίο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα για τη Euroleague.


Οι «ερυθρόλευκοι» αναγνωρίζουν τις δυσκολίες, αφού απέναντι τους θα έχουν μια ομάδα, η οποία άλλαξε προπονητή, ωστόσο, θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και να κάνουν το πιο καθοριστικό βήμα για το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Μάλιστα, η ομάδα μετά την τελευταία προπόνηση αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο και θα μεταβεί αύριο απευθείας στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x