Τις προβλέψεις του για τις ομάδες που θα προκριθούν στο Final Four της Ευρωλίγκας έκανε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Ο Σάρας «βλέπει» τις Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας να παίρνουν εύκολα το εισιτήριο για την Πόλη, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα περάσει την Αναντολού Εφές στα τέσσερα παιχνίδια, ενώ από την άλλη η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ πιθανό να πάρει μία νίκη στο ΟΑΚΑ και να προκριθεί στα πέντε παιχνίδια, αλλιώς η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα προκριθεί στα πέντε παιχνίδια.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:
Για το Ρεάλ Μαδρίτης-Νταρουσάφακα: «Βλέπω τη Ρεάλ στο Final Four, καθώς αυτή τη στιγμή είναι η πιο ταλαντούχα ομάδα της Ευρωλίγκας και έχει το πλεονέκτημα έδρας».
Για το ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπασκόνια: «Η ΤΣΣΚΑ θα πάει 3-0. Μετά το 2-0 στη Μόσχα, θα έχει μεγάλο κίνητρο για να κάνει το 3-0 στη σειρά».
Για το Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές: «Ο Ολυμπιακός θα περάσει στα τέσσερα παιχνίδια. Είναι μία ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες και με εξαιρετική άμυνα».
Για το Παναθηναϊκό Superfoods-Φενέρμπαχτσε: «Είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός στα πέντε παιχνίδια λόγω ΟΑΚΑ, αλλά βλέπω επίσης και τη Φενέρ να κλέβει ένα παιχνίδι στην Αθήνα και να το τελειώνει στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή είναι η καλύτερη σειρά πιστεύω».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.