Σκούρα τα βρήκε για τρία δεκάλεπτα η Νταρουσάφακα, αλλά στο τέταρτο έκανε την αντεπίθεσή της και έτσι πέρασε με το 107-93 από την έδρα της Μπουγιουκτσεκμετσέ.
Μάλιστα, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ ήταν σε μεγάλη… μέρα έξω από τα 6,75μ., καθώς μέτρησε συνολικά 13/27 τρίποντα, με τον Γουοναμέικερ να ήταν πρώτος σκόρερ με 21 πόντους. Από ‘κει και πέρα, οι Άντερσον και Μπερτάνς είχαν από 16 πόντους ο καθένας, ενώ ο Κλάιμπερν σταμάτησε στους 15.
Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Στιπάνοβιτς με 20 πόντους, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο πρώην παίκτης του Άρη, Έρικ Μπάκνερ, με 17 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 25-33, 54-54, 75-78, 93-107
Αναλυτικά η 29η αγωνιστική:
Σάββατο, 6/5
Μπουγιουκτσεκμετσέ-Νταρουσάφακα 93-107
Γκαζιαντέπ-Ουσάκ Σπορτίφ
Τόφας-Γεσιλγκιρεσούν
Μπαλικεσίρ-Πινάρ Καρσίγιακα
Τραμπζονσπόρ-Άνκαρα
Φενέρμπαχτσε-Μπεσίκτας
Κυριακή, 7/5
Γαλατασαράι-Αναντολού Εφές
Μπάνβιτ-Ιστανμπούλ ΒΒ
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






