Ευρώπη

Νίκη για Καρσίγιακα, τέλος το σερί του Δέδα

Στις νίκες επέστρεψε η Πινάρ Καρσίγιακα, επικρατώντας εύκολα με 90-79 της Άνκαρα. Τέλος στο αήττητο σερί των πέντε ματς της Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα, στην έδρα της Ιστανμπούλ.

Με κορυφαίο τον νεοαποκτηθέντα Αμπερκρόμπι, η Πινάρ Καρσίγιακα νίκησε 90-79 την Άνκαρα, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Ο Νεοζηλανδός τελείωσε την αναμέτρηση με 17 πόντους, ενώ νταμπλ-νταμπλ έκανε ο Άιβερσον με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γκετσεβίτσιους με 19 πόντους.

Από ‘κει και πέρα, την ήττα –ύστερα από πέντε σερί νίκες- γνώρισε η Γκαζιαντέπ, καθώς δεν τα κατάφερε (81-77) στην έδρα της Ιστανμπούλ. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Στέφανου Δέδα ήταν ο Μπάλαζιτς με 17 πόντους.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2/4
Γεσιλγκιρεσούν-Γαλατασαράι 84-87
Ιστανμπούλ ΒΒ-Γκαζιαντέπ 81-77
Καρσίγιακα-Άνκαρα 90-79

Κυριακή 3/4
Μπάνβιτ-Κόνιασπορ
Μπεσίκτας-Ουσάκ Σπορτίφ
Μπουγιουκτσεκμετσέ-Νταρουσάφακα

Δευτέρα 4/4
Τραμπζονσπόρ-Αναντολού Εφές
Τουρκ Τέλεκομ-Φενερμπαχτσέ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x