Ευρώπη

Με Τσεντεβίτα ο Ερ. Αστέρας!

Την πρόκριση στον τελικό της Αδριατικής Λίγκας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, πήρε η Τσεντεβίτα, φεύγοντας με το «διπλό» (70-66) από την έδρα της Μπουντούτσνοστ!

Ένα break έκρινε τη σειρά! Η Τσεντεβίτα ήταν η μεγάλη νικήτρια στον πέμπτο ημιτελικό της Αδριατικής Λίγκας, καθώς επικράτησε στην έδρα της Μπουντούτσνοστ με 70-66 και θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Κορυφαίος για την ομάδα της Κροατίας ήταν ο Μπιλάν με 16 πόντους, με τον Μπάμπιτς να προσθέτει 12 και τον Τόμας άλλους 11. Από τους Μαυροβούνιους ξεχώρισαν οι Πλάνινιτς και Ρέινολντς με 13 πόντος ο καθένας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x