Ευρώπη

Ξέπλυνε την ντροπή η Χίμκι

Ρεβάνς για τον περσινό της αποκλεισμό στα προημιτελικά των play offs πήρε από τη Νίζνι η Χίμκι νικώντας τη για δεύτερη φορά φέτος στη VTB League, με 86-82.

Διπλή ρεβάνς για τον περσινό απρόσμενο αποκλεισμό της από τα προημιτελικά των play offs της VTB League πήρε η Χίμκι. Η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις νίκησε για δεύτερη φορά φέτος, με 86-82, τη Νίζνι και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου (22-6).

Ο Πέτερι Κόπονεν με 22, ο Ταϊρίς Ράις με 19 και ο Πολ Ντέιβις με 16 πόντους ξεχώρισαν από τους νικητές. Οι Σέμεν Αντόνοφ με 19 και Γκαλ Μέκελ με 15 πόντους πάλεψαν περισσότερο από τη Νίζνι, που έπαιξε χωρίς τον Τέιλορ Ρότσεστι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x