Euroleague

Ξεκούραση μετά τα «όργια» για Γκιουλέρ (video)

Η Γαλατάσαραϊ αποφάσισε να αφήσει εκτός μάχης για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα τον Σινάν Γκιουλέρ μετά τα απίθανα πράγματα που έκανε στο θρίαμβο επί της Φενέρ.

Ο Σινάν Γκιουλέρ δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με τον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη για την Ευρωλίγκα.

Οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας επέλεξαν να ξεκουράσουν τον διεθνή γκαρντ, καθώς φαίνεται πως προτιμούν να τον έχουν ξεκούραστο για το πρωτάθλημα από τη στιγμή που το τρένο της πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας έχει μάλλον χαθεί.

Ο Γκιουλέρ προέρχεται από μια απίθανη εμφάνιση στο θρίαμβο της Δευτέρας απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 25 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x