Μετ’ εμποδίων ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το δεύτερο παιχνίδι των playoffs της Α1 με το Λαύριο. Οι Απόλλων Τσόχλας και Νέιθαν Σόμπεϊ αντιμετωπίζουν προβλήματα και έτσι η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη κρίνεται αμφίβολη.
Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από μία γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο για να του χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή. Από την άλλη, ο Αυστραλός γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα.
Περισσότερα για την αγωνιστική ετοιμότητα των δύο, θα έχει ο Σούλης Μαρκόπουλος στην προπόνηση της Παρασκευής (21/4), που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






