Η Εθνική Νέων Ανδρών έχει μπροστά της Κόσοβο (19/7) και Μεγάλη Βρετανία (20/7), ωστόσο ο Αντώνης Κόνιαρης παραδέχτηκε πως ήδη η σκέψη βρίσκεται στον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού U20 της Παρασκευής, πιθανότατα απέναντι στη Βοσνία.
«Μας βοηθάνε αυτά τα παιχνίδια που έχουμε δώσει ως τώρα, αν και θα τα θέλαμε λίγο πιο δυνατά από ό,τι ως τώρα. Όμως δεν έχει σημασία, γιατί η συνέχεια αναμένεται πολύ δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το κάθε παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμαστε λίγο από τώρα και το παιχνίδι με τη Βοσνία. Να είμαστε υγιείς και θα παίξουμε δυνατά την Παρασκευή. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό που συμβαίνει εδώ με τον κόσμο, δεν περίμενα να είναι τόσο πολλοί φίλαθλοι από το πρώτο ματς και να έρχονται όλο και περισσότερο. Τους ευχαριστούμε πολύ», τόνισε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.
Ο Σωτήρης Μπιλλής, με τη σειρά του, είπε: «Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει τρία σχετικά εύκολα ματς. Σε κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε διαφορετικά, το βλέπουμε σαν μια πολύ καλή προπόνηση και προετοιμαζόμαστε για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Είμαστε τόσα χρόνια όλοι μαζί, έχουμε γίνει μια παρέα, μια οικογένεια και αυτό βοηθά πολύ στη χημεία μας. Από το πρώτο παιχνίδι έχουμε δει πως ο κόσμος είναι δίπλα μας, μας στηρίζει και μας βοηθά πολύ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






