Ελλάδα

Κοντός: «Αν χαλάσει οριστικά του Παππά, σε πρώτο πλάνο ο Κόπονεν»

Ο Δημήτρης Κοντός αναφέρθηκε στη ρήξη Παναθηναϊκού-Παππά και στον επικρατέστερο αντικαταστάτη.

Ένα μικρό «παράθυρο» άφησε ο Δημήτρης Κοντός για να τα βρουν Παναθηναϊκός και Νίκος Παππάς.

«Να δώσουμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, 4-5 μέρες. Είναι δύο πλευρές που γνωρίζονται καλά και υπάρχει περίπτωση επαναπροσέγγισης. Επειδή πρόκειται για τον Παππά και τον Παναθηναϊκό, αφήνω ένα περιθώριο. Δεν θα απέκλεια να υπάρξει επαναπροσέγγιση σε προσωπικό επίπεδο», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αν πάντως δεν υπάρξει λύση στη… ρήξη, τότε ο Πέτερι Κόπονεν κι όχι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη θέση. «Δεν έχει συνδεθεί το θέμα Λαρεντζάκη με τον Παππά. Αν στραβώσει οριστικά του Παππά, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να κινηθεί για τον Κόπονεν. Είναι πιο έτοιμος παίκτης. Πάντως και ο Λαρεντζάκης έχει θέση σε ρόστερ ομάδας Ευρωλίγκας», σημείωσε.

Τέλος, για τον Μάικ Τζέιμς και όσα αναφέρει στο Twitter, σχολίασε: «Το θέμα Τζέιμς το ανακινεί ο ίδιος. Ακόμη και απεριόριστο μπάτζετ να είχε ο Παναθηναϊκός, είναι αμφίβολο αν θα τον κρατούσε. Ο Παναθηναϊκός πάει σε άλλο πλάνο. Δεν το συζητάμε πως είναι παικτάρα, αλλά η τρέλα που κουβαλά δεν είναι εύκολη να τη διαχειριστείς όλη τη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x