Ευρώπη

«Καμπάνες» για το ξύλο στο βασκικό ντέρμπι

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής της ACB για τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στον αγώνα της Μπιλμπάο με τη Λαμποράλ Κούτσα. Σενγκέλια και Τοντόροβιτς την πλήρωσαν πιο ακριβά.

Μεγάλες ποινές επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ACB στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στον αγώνα της Μπιλμπάο με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Τορνίκε Σενγκέλια των φιλοξενούμενων και ο Ντέγιαν Τοντόροβιτς των γηπεδούχων τιμωρήθηκαν με πέντε και τέσσερις αγώνες αντίστοιχα, ενώ πρόστιμο 3.000 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν οι Ντάιρις Μπέρτανς (Μπιλμπάο), Ιλιμάν Ντιόπ και Μαμαντού Ντιόπ (Λαμποράλ Κούτσα).


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x