Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεχάσει άμεσα τη βαριά ήττα από την Ζαλγκίρις και έτσι με την επιστροφή της αποστολής από το Κάουνας οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα (25/1).
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του έδωσαν ραντεβού το απόγευμα του Σαββάτου (23/1) στο ΣΕΦ, όπου εκεί τους περίμενε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στον Πειραιά.
Κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του γυμνάστηκε και ο Ματ Λοτζέσκι. Όμως, ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι λόγω της μεγάλης απόχης του από την αγωνιστική δράση, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.