Ελλάδα

«Γνωρίζουμε το ειδικό βάρος του ντέρμπι με Ολυμπιακό»

Απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο Παναθηναϊκός, με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού» να ξεκαθαρίζει πως άπαντες αντιλαμβάνονται το βάρος του αγώνα.

Ένα ωραίο παιχνίδι στο οποίο όλα θα πάνε καλά για τον Παναθηναϊκό θέλει να δει ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού», Πέτρος Πρέκας, ο οποίος μίλησε για το πρώτο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για το γυναικείο μπάσκετ και αύριο όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σε αυτή την αναμέτρηση. Μακάρι η προβολή να αποτελέσει κίνητρο ώστε να ασχοληθούν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι με το χώρο μας. Γνωρίζουμε το ειδικό «βάρος» αυτού του αγώνα και πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα για τον κόσμο και των δύο ομάδων. Ελπίζουμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να πάνε όλα καλά για εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.


Από την πλευρά της η Κόνεϊ Αλμπανεζ, δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη καθώς γνωρίζω τι σημαίνει ο αντίπαλός μας και η σπουδαιότητα της νίκης στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ολόκληρη την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε πολύ σκληρά και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω να έχουμε πολύ καλή απόδοση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x