Ευρώπη

Έτσι έγραψε ιστορία η «Λόκο» του Μπαρτζώκα (video)

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε 24 τρίποντα (σε 39 προσπάθειες) στη νίκη 121-71 επί της Βίτα Τιφλίδας, σημειώνοντας ρεκόρ στη VTB League και ξεπερνώντας τα ρεκόρ ΝΒΑ, Ευρωλίγκας και Eurocup.

Κάτι από… Γουόριορς θύμισε η Λοκομοτίβ Κουμπάν, καθώς στη νίκη 121-71 επί της Βίτα Τιφλίδας έκανε ρεκόρ για τη VTB League με 24 τρίποντα σε 39 προσπάθειες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αντίστοιχο ρεκόρ στο ΝΒΑ είναι 23, στην Ευρωλίγκα 19 και στο Eurocup 20, ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση στην VTB League ήταν 19.

Σε ρόλο… Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον αντίστοιχα ήταν οι Ματ Τζάνινγκ (6/6 τρίποντα) και Ράιαν Μπρέκοφ (5/8 τρίποντα), ενώ πρόσφεραν και οι Βίκτορ Κλαβέρ και Άντονι Ράντολφ (3/3).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x