Η ομάδα του Μάικ Μπράμου νίκησε με 72-68 την Πιστόια στη Βενετία με ένα επιμέρους σκορ 14-4 στη δεύτερη περίοδο και περιμένει το ματς στην Πιστόια την Τετάρτη.
Ο Πέριτς ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών με 18 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο ομογενής φόργουορντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ και δύο ασίστ. Για τους ηττημένους, 14 πόντους είχε ο Πέτγουεϊ.
Όσον αφορά τους «πράσινους», νίκησαν 75-67 τη Ρέτζιο Εμίλια και ετοιμάζονται για το ταξίδι στη Ρετζιάνα Εμίλια μέσα στην εβδομάδα για να κάνουν το 3-0.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντέιβιντ Λόγκαν, με 21 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ για τους φιλοξενούμενους διασώθηκε ο Αραντόρι με 18 πόντους.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






