NBA

Επικό φινάλε και τίτλος για Villanova! (video)

Με τρίποντο του Κρις Τζένκινς στην εκπνοή, το Villanova κατέκτησε τον τίτλο στο NCAA απέναντι στο North Carolina (77-74), που είχε επιστρέψει από το -6 με τρίποντο στα 4,3’’ πριν το τέλος.

Απίστευτος ο τελικός του Final Four του NCAA. Το Villanova κατέκτησε τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από 31 χρόνια νικώντας με 77-74 το North Carolina.

Ο Κρις Τζένκινς με τρίποντο στην εκπνοή χάρισε τον τίτλο στις Wildcats, που είχαν προηγηθεί με έξι πόντους 1:52 πριν το τέλος και είδαν τους Tar Heels να ισοφαρίζουν με απίστευτο τρίποντο με… σπάσιμο μέσης του Μάρκους Πέιτζ στα 4,3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο Κρις Μπουθ με 20, ο Ράιαν Αρτσιντιάκονο με 16 και ο ήρωας Κρις Τζένκινς με 14 πόντους ηγήθηκαν των μεγάλων νικητών, που έφτασαν στον δεύτερο τίτλο της ιστορίας τους. Οι ηττημένοι, που αγωνίστηκαν υπό το βλέμμα του κορυφαίου παίκτη που ανέδειξαν ποτέ, του Μάικλ Τζόρνταν, πήραν 21 πόντους από τον Μάρκους Πέιτζ και 20 από τον Τζόελ Μπέρι, αλλά δεν έφτασαν στον έκτο τίτλο της ιστορία τους και πρώτο μετά το 2009.

Villanova: Μπουθ 20, Αρτσιντιάκονο 16, Τζένκινς 14, Χαρτ 12, Οτσέφου 9, Μπράνσον 4, Μπρίτζες 2, Ρέινολντς.

North Carolina: Πέιτζ 21, Μπέρι 20, Τζόνσον 14, Τζάκσον 9, Χικς 4, Μικς 4, Μπριτ 2, Τζέιμς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x