Ώρες απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η διορία των ομάδων του NBA προκειμένου να ολοκληρώσουν τις ανταλλαγές τους, διαμορφώνοντας το ρόστερ τους μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μία από τις πιο δραστήριες ομάδες σε αυτό το διάστημα αναμένεται να είναι οι Ορλάντο Μάτζικ, καθώς είναι δεδομένα εκτός θέσεων play-off και πρέπει να αλλάξουν κάτι προκειμένου να χαράξουν και μια πιο συγκεκριμένη προοπτική εν όψει της νέας σεζόν.
Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yahoo Sports», οι «Μάγοι» έχουν ενημερώσει ότι έχουν προς παραχώρηση τον Μάριο Χεζόνια, αλλά και τον Έλφριντ Πέιτον, ξεκαθαρίζοντας πως αμετακίνητοι είναι οι Άαρον Γκόρντον και Τζόναθαν Άιζακ. Ο λόγος που έχουν επιλέξει να θυσιάσουν αυτούς τους δύο, αποτελεί το γεγονός ότι το συμβόλαιο και των δύο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και είναι πολύ δύσκολο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.
Πλέον, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο το τι θα αποφασίσει το front office των Μάτζικ, αλλά και γενικότερα οι κινήσεις των ομάδων στο… παρά πέντε του deadline.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.