Ελλάδα

Αθηναίου στο sportfm.gr: «Τιμή μας να βρισκόμαστε δίπλα στον Γιώργο Πρίντεζη»

Ο Γιάννης Αθηναίου δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός πως δηλώνει παρών και φέτος στο Aegeanball Festival, στο πλευρό του Γιώργου Πρίντεζη.

Για πολλά και διάφορα μίλησε στο sportfm.gr ο διεθνής γκαρντ, Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος βρίσκεται στη Σύρο για να λάβει μέρος στο τουρνουά LG Aegeanball Festival. Αρχικά, αναφέρθηκε στην παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη, ενώ ανέφερε και τα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα του στη νίκη στο LG Cup.

Για τη νίκη της ομάδας του στο μίνι τουρνουά LG Cup: «Ο πρώτος στόχος της ομάδας επετεύχθη! Αύριο πάμε να κάνουμε το νταμπλ! Πέρα από την πλάκα όμως, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι μεγάλη μας τιμή να βρισκόμαστε δίπλα σε έναν τόσο μεγάλο αθλητή, όπως είναι ο Γιώργος Πρίντεζης. Όλοι περνάμε καλά κάθε χρόνο και γι’ αυτό ερχόμαστε. Αν συνεχίσει έτσι, θα ερχόμαστε. Είναι μεγάλη μας χαρά που βλέπουμε τόσο κόσμο».

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη κόντρα σε μια ομάδα με αστέρες της Ευρωλίγκας: «Είχαμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και γι’ αυτό κερδίσαμε. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε στο γήπεδο»!

Για τη διοργάνωση είπε: «Κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη. Όπως είπα και πριν, είναι πολύ σημαντικό ότι πίσω από όλο αυτό βρίσκεται ο Γιώργος. Είναι καταπληκτικός χαρακτήρας και εξαιρετικός επαγγελματίας. Γι’ αυτό και τον τιμούν όλοι, ακόμα και άνθρωποι που δεν βρίσκονται στο χώρο του μπάσκετ. Ό,τι και να κάνει, θα είμαστε μαζί του».

Για την προσωπική του παρουσία τη φετινή σεζόν, αλλά και την επόμενη μέρα της καριέρας του: «Δεν έχω συμβόλαιο αυτή τη στιγμή, είμαι ελεύθερος. Είμαι στην αναμονή… Θα συζητήσω με ομάδες και βλέπουμε».

Αποστολή στη Σύρο: Γιώργος Πετρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x