NBA

Αρνείται να προπονηθεί με 76ερς ο Σίμονς!

Ο Μπεν Σίμονς που αποτελεί ένα εκ των φαβορί για το φετινό draft του ΝΒΑ, αρνήθηκε να συμμετάσχει στη προπόνηση της ομάδας των Φιλαδέλφεια 76ερς, οι οποίοι έχουν τη πρώτη επιλογή.

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς έχουν «κλειδώσει» την πρώτη επιλογή του draft και θέλησαν να δουν από κοντά τον Μπεν Σίμονς να προπονείται μαζί με την ομάδα, όμως ο 20χρονος αρνήθηκε, δείχνοντας έτσι δείγμα απροθυμίας να αγωνιστεί εκεί.

Ο Αυστραλός φόργουορντ, σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμεί να αγωνιστεί στους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι έχουν την δεύτερη επιλογή στο draft.

Ωστόσο, η διοίκηση των Σίξερς δεν δείχνει να πτοείται από την απόφαση του νεαρού, με τον πρόεδρο της ομάδας, Μπράιαν Κολάντζελο, να τονίζει πως το γεγονός αυτό δεν είναι ικανό να αλλάξει την απόφαση του οργανισμού.

Ο Σίμονς στο κολεγιακό πρωτάθλημα με την ομάδα του πανεπιστημίου της Λουιζιάνα τη φετινή σεζόν, πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, αφού είχε κατά μέσο όρο 19,2 πόντους, 11,8 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ.

Από την άλλη, ο Μπράντον Ίνγκραμ, ο οποίος κ αυτός αποτελεί ανερχόμενο αστέρι, έχει προπονηθεί ήδη με την ομάδα της Φιλαδέλφεια και επίσης έχει δειπνήσει με τον προπονητή της ομάδας, Μπρετ Μπράουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x