Ευρώπη

Ανακοίνωσε τον ΝΒΑer Τζόουνς η Χίμκι (pics)

Στην Χίμκι θα αγωνίζεται από την νέα χρονιά ο Πέρι Τζόους καθώς επισημοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών. Ο Αμερικάνος φόργουορντ πέρσι αγωνίστηκε στο ΝΒDL, ενώ έχει πέρασμα από το ΝΒΑ.

Μετά την απόσυρση του Πόλ Ντέιβις και την αποχώρηση των Τζέιμς Όγκουστιν για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Τζος Μπουν για την Καρσίγιακα, η Χίμκι «ξέμεινε» από ψηλούς. Η απόκτηση του Πέρι Τζόουνς από την κάτοχο του Eurocup το 2014, θα ενισχύσει τη φρόιντ λάιν της ρώσικης ομάδας.

Ο 24χρονος φόργουορντ από το 2012-2015 αγωνίστηκε στους Θάντερ όμως σε αυτό το διάστημα πέρασε δύο χρονιές στο NBDL. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 5 ματς με τους Αϊόβα Ένερτζι ενώ στην καριέρα του στο ΝΒΑ σε 143 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 3.4 πόντους.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x