Ο Μαρκέλ Σταρκς θα είναι ο αντικαταστάτης του Κεν Μπράουν στον Κόροιβο. Ο 25χρονος γκαρντ (1,88μ.) πέρυσι αγωνίστηκε στην Κρεμόνα όπου είχε 8,2 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ κατά μέσο όρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Markel Starks. Ο Αμερικανός point guard είναι γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 1991 στο Maryland ,έχει ύψος 1.88 και είχε ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο κολλέγιο του Georgetown.
Στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στα πρωταθλήματα Ιταλίας και Γερμανίας. Καλωσορίζουμε τον Markel στην οικογένεια του Κοροίβου και του ευχόμαστε ο,τι καλύτερο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






