Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έχασαν με 2-0 σετ (32-30, 21-13) από τις Καναδέζες Μπρόντερ-Βάλτζας, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της διοργάνωσης και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.
Οι δύο πρωταθλήτριες μας πάλεψαν μόνο στο πρώτο σετ, όμως στο δεύτερο κατέρρευσαν.
«Θέλαμε πολύ να προκριθούμε και, παρόλο που δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο σετ τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε. Η απώλεια του πρώτου σετ μας επηρέασε, ενώ αντιθέτως η αντίπαλη ομάδα ανέβηκε ψυχολογικά και, σίγουρα, ήταν το "κλειδί" για την εξέλιξη του αγώνα», τόνισε η Αρβανίτη.
Η Εθνική ομάδα επιστρέφει το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθήνα και τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό σε ποια τουρνουά θα συμμετάσχει στη συνέχεια.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.