Επικαιρότητα

Ανήλικοι λήστεψαν ανήλικους στον ΗΣΑΠ

Ένας 10χρονος και ένας 17χρονος Ρομά συνελήφθησαν στο Μοσχάτο.

Δύο ανήλικοι Ρομά, ηλικίας 10 και 17 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν προσεγγίσει παρέα τριών ανήλικων, στην αερογέφυρα του ΗΣΑΠ στο Νέο Φάληρο και με τη απειλή χρήσης σωματικής βίας, αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και άγνωστο χρηματικό ποσό, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Μοσχάτου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και του Τ.Α. Μοσχάτου, οι συλληφθέντες εντόπιζαν τα θύματά τους, κυρίως ανήλικους, σε ερημικά σημεία και είτε με την απειλή μαχαιριού είτε με την απειλή χρήσης σωματικής βίας αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.


Όπως εξακριβώθηκε, το τελευταίο δίμηνο είχαν διαπράξει τρεις ληστείες στην Καλλιθέα, τον Πειραιά και το Νέο Φάληρο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα.

Ο 17χρονος κατά τη σύλληψή του δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας και όπως διαπιστώθηκε αναζητείται από τις 23 Σεπτεμβρίου, που διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x