Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ακυρώθηκε η 2η των 10 χλμ. ανοικτής θάλασσας, γιατί… καβάλησε στον τερματισμό την Ιταλίδα! (video)

Η Ορελί Μουγιέ ακυρώθηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά, καθώς… καβάλησε στον τερματισμό την Ιταλίδα Μπρούνι, με αποτέλεσμα να χάσει το ασημένιο μετάλλιο, αλλά και να ανέβει μία θέση Αραούζου!

Η Ορελί Μουγιέ παρεμπόδισε στο τέλος των 10 χλμ. ανοικτή θάλασσας την Ιταλίδα Ρακέλε Μπρούνι, τερματίζοντας δεύτερη, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί για αντιαθλητική συμπεριφορά… και να ανέβει μία θέση η Αραούζου, όπως και όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες!

Ατελείωτο «κράξιμο» στο Twitter για τη Γαλλίδα, αλλά και για τους κριτές, καθώς κάποιοι συμπατριώτες της κολυμβήτριας βλέπουν δόλο, προκειμένου να πάρει το χάλκινο η Βραζιλιάνα Πολιάνα Οκιμότο!

Ο προπονητής της Ορελί Μουγιέ, δε, εμφανίζεται, σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, έξαλλος και θα κάνει ένσταση. Πάντως, ΚΑΙ την ώρα του τερματισμού ΚΑΙ από τα ριπλέι που είδαμε στην ΕΡΤ, φαίνεται πως η Μουγιέ… καβαλάει την Μπρούνι στα τελευταία 2-3 μέτρα!

Αυτό που κρατάμε -μέχρι να δούμε τι θα γίνει με την ένσταση της Γαλλίδας- είναι ότι η Μπρουνί κατακτά το ασημένιο μετάλλιο, τρίτη είναι η Βραζιλιάνα Πολιάνα Οκιμότο και 11η (και όχι 12η) η Κέλλυ Αραούζου!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x