Γενικά

Γεμίσαμε μετάλλια!

Εξαιρετικές εμφανίσεις. Με το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Πετρούνιας, ενώ με το χάλκινο οι Τσολακίδης, Μιλλούση!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στο Λα Ρος Σιρ-Ιόν της Γαλλίας, οι Έλληνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, καθώς βαθμολογήθηκε με 15,666 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Ρώσο Ντενίς Αμπλιάζιν. Έτσι, ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε με την μεγαλύτερη διάκριση τις εμφανίσεις του μέσα στο 2013.


Βέβαια, η ελληνική αποστολή δεν έμεινε μόνο σε αυτό το χρυσό. Κι αυτό γιατί ο Βασίλης Τσολακίδης στο δίζυγο κατέλαβε την τρίτη θέση με 15,166 βαθμούς, παρά το γεγονός πως εξαιτίας της κούρασης δεν μπόρεσε να επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη των προκριματικών.

Το τρίτο μετάλλιο της παρέας ήρθε από την Βάσω Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας, η οποία κατέκτησε το χάλκινο με 13,133 βαθμούς, ανεβάζοντας την απόδοσή της σε σχέση με τα προκριματικά.

Μάλιστα, οι Γάλλοι διοργανωτές έκαναν στη Μιλλούση την τιμή να ακουστεί ο «Ζορμπάς» την ώρα που εκτελούσε το πρόγραμμά της, ακριβώς όπως είχε συμβεί μία ημέρα νωρίτερα με τον Τσολακίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x