Ελλάδα

Ομπράντοβιτς: «Θα είμαι εκεί για τον Γκάλη»

Άκρως ικανοποιημένοι έμειναν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης από τη θετικότατη ανταπόκριση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την παρουσία του στη γιορτή για τον Νίκο Γκάλη.

Σέβεται τους «μεγάλους» του ευρωπαϊκού μπάσκετ και το αποδεικνύει! Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δέχθηκε τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους της ΚΑΕ Άρης για να μάθουν τις προθέσεις του για το ενδεχόμενο να παρευρεθεί στη γιορτή που θα γίνει στις 7 Μαϊου στο Αλεξάνδρειο για τον Νίκο Γκάλη.

Και η απάντηση που δέχθηκαν οι άνθρωποι των «κίτρινων» από τον επί πολλά χρόνια προπονητή του Παναθηναϊκού ήταν αφοπλιστική…

«Φυσικά και θα έρθω για τον Γκάλη. Θα ερχόμουν ακόμη και εάν εκείνο το διάστημα είχε προγραμματιστεί φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας», ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού ο οποίος αποδέχθηκε θερμότατα την πρόσκληση.

O Ζοτς αναμένεται να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη στις 6 Μαϊου, και όπως φαίνεται δεν θα είναι και ο μόνος που θα δώσει το «παρών».

Μέχρι τώρα έχουν αποδεχθεί στην πρόσκληση της ΚΑΕ Άρης και άλλα παλιά στελέχη ομάδων του Παναθηναϊκού, όπως ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο Ντίνο Ράτζα καθώς και μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ της εποχής εκείνης, όπως οι Τζάμσι, Οστρόφσκι, Ντακουρί, Μενεγκίν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x