Stoiximan Super League

Με τον δικό του τρόπο…

«Κούρεμα» της τάξεως του 20-25% στα οφειλόμενα, με την άμεση εξόφλησή τους όμως, πρότεινε ο Ιβάν Σαββίδης σε τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ.

Κύκλο επαφών με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλονται χρήματα από την περσινή σεζόν και αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ άνοιξε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ πρότεινε την άμεση εξόφλησή τους, όμως με κάποια μείωση τον ποσών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η μείωση αγγίζει το 20-25%, αλλά δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να πάρουν ρευστό κι άμεσα.

Δηλαδή, χωρίς να μπουν στη διαδικασία της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που επεξεργάζονται Λίγκα - ΕΠΟ - ΠΣΑΠ και να αποπληρωθούν οι οφειλές σε 45 δόσεις.

Ο ομογενής επιχειρηματίας συναντήθηκε με τέσσερις παίκτες (Αθανασιάδη, Έτο, Σαλπιγγίδη και Φωτάκη) και η συζήτησή έγινε σε πολύ καλό κλιμα. Μάλιστα, ο Σαββίδης εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία για διάκριση του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο (να κατακτήσει το τρόπαιο) και στα πλέι οφ (πρωτιά).

Ολοι συνειδητοποίησαν ότι η αγωνιστική επιτυχία κατέχει κυρίαρχη θέση στο μυαλό του, προκειμένου να φέρει ξανά τους φιλάθλους πίσω στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x