sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο… Σκρουτζ των γκριντ

Του αρέσει το ιταλικό φαγητό, δεν του αρέσουν τα πολλά ταξίδια κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και έχει τη φήμη του Σκρουτζ… Ο λόγος για τον Πολ ντι Ρέστα.

Με στόχο να έχει μια καλύτερη χρονιά με την Force India ξεκινά το νέο πρωτάθλημα ο Πολ ντι Ρέστα.

Ο Σκοτσέζος πιλότος την προηγούμενη σεζόν πλασαρίστηκε στην 14η θέση, τερματίζοντας εφτά φορές εντός βαθμολογούμενης δεκάδας.

Το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τον λίγο τσιφούτη… Πολ ντι Ρέστα:

* Ο Πολ ντι Ρέστα είναι γνήσιος Σκοτσέζος, αφού έχει τη φήμη του Σκρουτζ των γκριντ. Ο πιλότος της Force India εξοικονομεί χρήματα από όπου μπορεί – ακόμη και αν του περισσεύουν- δεδομένου του υψηλού κασέ του.

* Μπορεί να δηλώνει ότι του αρέσει πάρα πολύ που βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι εκνευρίζεται με τα πολλά και διαδοχικά ταξίδια.

* Μέντοράς του είναι ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ.

* Κάθε χρονιά ανυπομονεί να πάει στην Μόντσα και όχι για να τρέξει στον ναό της ταχύτητας, αλλά για να γευτεί την ιταλική πίτσα, η οποία του αρέσει πάρα πολύ.

«Το ιταλικό φαγητό είναι το καλύτερο του κόσμου, είναι το αγαπημένο μου. Όταν πηγαίνω στην Μόντσα πρέπει να δεχτώ το γεγονός ότι θα γυρίσω μερικά κιλά βαρύτερος. Τρώω πολλές μακαρονάδες και πολύ πίτσα».

*Παρομοιάζει τον εαυτό του με τσιτάχ, καθώς είναι το πιο γρήγορο ζώο.



* Θα ξόδευε το τελευταίο του δολάριο για να αγοράσει κάτι να φάει.

* Στο πλευρό του βρίσκεται η Λόρα Τζόρνταν.

* Ο Πολ ντι Ρέστα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Άντονι Χάμιλτον, πατέρα του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2008. Ο Χάμιλτον, πρώην μάνατζερ του Ντι Ρέστα έχει καταθέσει μήνυση στην οποία κατηγορεί τον Σκοτσέζο για αθέτηση της σύμβασης
και απώλεια των κερδών του.

* Μιλώντας για τους Μπάτον και Χάμιλτον δήλωσε πως πήραν τους τίτλους τους, όταν εκείνος δεν βρίσκονταν στα γκριντ… Έχει αυτογνωσία…



Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x