Euro

Oρεξάτοι… οι Ισπανοί (vid)

Με τον Πέδρο να σκοράρει δύο φορές, η Ισπανία επικράτησε 3-1 της Ουρουγουάης σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Κατάρ. Δείτε τα γκολ του αγώνα!

Γεμάτοι διάθεση για μπάλα και με τον Πέδρο σε καλή βραδιά, οι Ισπανοί επικράτησαν 3-1 των Ουρουγουανών σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Κατάρ.

Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες τους προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, οι «φούριας ρόχας» είχαν κέφια… Ο Φάμπρεγας στο 16ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ με την... χορηγία του Μουσλέρα που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του αλλά η Ουρουγουάη με τον Κριστιάν Ροντρίγκες στο 32΄κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Από εκεί και μετά ανέλαβε ο Πέδρο… Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα «χτύπησε» δύο φορές (51΄, 74΄) και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, σημειώνεται ότι τιμήθηκε ο Κάρλες Πουγιόλ που έφτασε τις 100 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.


spain 3-1 από Futbol2101

Συνθέσεις:

Ισπανία: Βαλντές, Αθπιλικουέτα, Πουγιόλ (46΄Πικέ), Ινιέστα (60΄Ίσκο), Φάμπρεγας, Πέδρο (75΄Νεγκρέδο), Μάτα (46΄Βίγια), Ράμος, Μπουσκέτς, Άλμπα (78΄Μονρεάλ), Καθόρλα (71΄Σουάρες)

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Λουγκάνο, Κοντίν, Κ. Ροντρίγκες (69΄Κάστρο), Σουάρες, Λοντέιρο (77΄Γκαργκάνο), Πέρες(65΄Αρέβαλο), Περέιρα, Γκονζάλες, Καβάνι (70΄Φορλάν), Κάσερες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x