sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ντανιέλ Ρικιάντο: Ένας χαριτωμένος… ασβός

Ο Ντανιέλ Ρικιάρντο φαίνεται πως έχει κάνει την αυτοκριτική του και δεν διστάζει να αναφερθεί στα αδύνατα σημεία του, αλλά και στις συνήθειες του.

Την τέταρτη χρονιά του στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 διανύει ο Ντανιέλ Ρικιάρντο, ο οποίος φέτος θέλει να δώσει το κάτι παραπάνω στην Toro Rossο.

Το 2012 πλασαρίστηκε στην 18η θέση, εγκαταλείποντας μόλις μία φορά.

Ο Αυστραλός πιλότος έχει χιούμορ και δεν το κρύβει. Αν και 23 ετών δεν αγχώνεται στις συνεντεύξεις, στις οποίες η αλήθεια είναι ότι δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Το sport-fm.gr… αποκαλύπτει τα μυστικά του Ντανιέλ Ρικιάρντο:

Ρικιάρντο ο… ασβός

*Αν έπρεπε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του με κάποιο ζώο, αυτό θα ήταν ο ασβός… Ας ελπίσουμε ότι αναφέρεται μόνο στην εμφάνιση του γλυκύτατου ζώου και όχι στη… μυρωδιά του.

*Το αδύνατο σημείο του είναι ότι είναι κάποιες φορές είναι πολύ καλός. Ωστόσο, τόνισε πως αυτό στην καθημερινότητα του δεν μπορεί να θεωρηθεί ελάττωμα, αλλά εντός γκριντ θα πρέπει να το περιορίσει. Ένα ακόμη αδύνατο σημείο του είναι ότι προσπαθεί παραπάνω από όσο πρέπει να είναι… σέξι.

* Αν δεν μπορούσε να τρέχει στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, θα αναζητούσε… στέγη σε άλλο πρωτάθλημα. Διαφορετικά δεν έχει ιδέα τι άλλο θα μπορούσε να κάνει. Σίγουρα δεν θα ήθελε να αναγκαστεί να διαβάσει για να κάνει κάτι άλλο.

*Θα ξόδευε το τελευταίο του δολάριο για να πάρει μία σοκολάτα. Ενώ λατρεύει την μυρωδιά της βανίλιας.
*Αυτά που πάντα θέλει να τρώει είναι σοκολάτα και παγωτά.

* Φοβάται τους καρχαρίες –δεν έχει δει και λίγα στην Αυστραλία- και τα φίδια.

*Είναι… λιχούδης, αφού το πρώτο πράγμα που κάνει επιστρέφοντας σπίτι από γκραν πρι είναι να αδειάσει τη βαλίτσα του στο πάτωμα και να τρέξει στο ψυγείο να βρει κάτι να φάει.





Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x