sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Σέρχιο Πέρες: Ένα… τεμπέλικο κοάλα

Του αρέσει η μεξικανική κουζίνα, υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα αν και καλός φίλος του Τσιτσαρίτο, θα χαρακτήριζε τον εαυτό του τεμπέλικο κοάλα… Ο λόγος για τον Σέρχιο Πέρες!

Το χρονόμετρο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, αφού πλέον απομένουν λίγες ημέρες ώστε οι πιλότοι να πατήσουν γκριντ στις πρώτες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Χερέθ (5-8 Φεβρουαρίου).

Ωστόσο, το sport-fm.gr... προλαβαίνει τις εξελίξεις και σας παρουσιάζει τους 22 πιλότους του γκριντ έναν προς έναν και σήμερα είναι η σειρά του Σέρχιο Πέρες.

Πιο σίγουρος από ποτέ ο Σέρχιο Πέρες περιμένει πώς και πώς να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της MP4-28, με την οποία στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1. Ωστόσο, πέρα από την ενασχόλησή του με τη Φόρμουλα 1 ο Σέρχιο Πέρες έχει μια κανονική ζωή…

*Μπορεί εντός των γκριντ να είναι μαχητής και να μην τα παρατάει εύκολα- κάτι που θαυμάζει στους ανθρώπους- ωστόσο εκτός πίστας θα χαρακτήριζε τον εαυτό του κοάλα, αν και δηλώνει πως κάνει περισσότερα πράγματα από τα χαριτωμένα θηλαστικά.

*Αν δεν γινόταν πιλότος, αυτό που θα ήθελε ήταν να μένει στο Μεξικό και να γίνει δικηγόρος, ώστε να έχει μια φυσιολογική ζωή.

* Αυτό που μπορεί να τον κρατήσει ξύπνιο τα βράδια είναι οι σκέψεις για τον επόμενο αγώνα ή τα κορίτσια… (Μπράβο σου
Πέρες, δεν σου το΄χαμε ).

* Του αρέσει η μεξικάνικη κουζίνα, ιδιαίτερα τα φαγητά της μαμάς του.

* Υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα, αλλά στην Αγγλία είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του πολύ καλού του φίλου – από τα παλιά- Τσιτσαρίτο, ο οποίος χάρηκε πολύ με τη μεταγραφή του στη McLaren.



* Μακριά από τα γκριντ ο Σέρχιο Πέρες δείχνει την ευαισθησία του, αφού από τον Νοέμβριο του 2012 έχει ένα ίδρυμα με σκοπό να βοηθά τα ορφανά παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε βγάλει σε δημοπρασία προσωπικά του αντικείμενα από τους αγώνες για να μαζέψει χρήματα.



*Φοβάται τα φίδια και του αρέσει η μυρωδιά του πετρελαίου…

* Ο 23χρονος πιλότος διατηρεί δεσμό με την Γκρέτα Φαριάς.

* Με το τελευταίο του δολάριο θα αγόραζε ένα μπουκάλι νερό.

* Την περσινή σεζόν είχε εντυπωσιακή απόδοση, τερματίζοντας τρεις φορές στο βάθρο.



Ο Σέρχιο Πέρες σε αριθμούς: McLaren, 38 γκραν πρι, 80 βαθμοί.

Ακόμη, μπορείτε να δείτε τα... μυστικά των Σεμπάστιαν Φέτελ, Φερνάντο Αλόνσο, Λιούις Χάμιλτον, Κίμι Ραϊκόνεν, Τζένσον Μπάτον , Μαρκ Γουέμπερ και Φελίπε Μάσα, Ρομάν Γκροσεάν και Νίκο Ρόσμπεργκ.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x