sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ρομάν Γκροσεάν, ο κυνηγός χρυσού!

Δυσκολεύεται να πει όχι, είναι λιχούδης και η γυναίκα του τον θεωρεί περιστέρι, ενώ το όνειρό του ήταν να γίνει κυνηγός χρυσού στην έρημο. Ο λόγος για τον Ρομάν Γκροσεάν.

Διαβάζοντας τις συνεντεύξεις του κάποιος θα θεωρούσε ότι ο Ρομάν Γκροσεάν τα έχει τα κιλάκια του, αφού το μυαλό του τριγυρίζει συνεχώς σε φαγητό, καραμέλες και εστιατόρια.

Ο 26χρονος πιλότος πέρασε μία δύσκολη σεζόν.

Σαν… ματιασμένος στις περισσότερες εκκινήσεις της δεύτερης χρονιάς του στο πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού (Renault 2009, Lotus 2012) κατέληγε πάνω στα μονοθέσια των αντιπάλων του, δέχθηκε ποινή αποκλεισμού στο γκραν πρι του Βελγίου, ωστόσο έπεισε την Lotus, η οποία του ανανέωσε το συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν.

Ο Γκροσεάν δεν θέλει να ξεχνάει τις άσχημες στιγμές, αφού όπως ο ίδιος τονίζει μέσα από αυτές μαθαίνει και γίνεται καλύτερος.



Ένας λιχούδης Ελβετός!

* Ο Γκροσεάν θα ήθελε να ήταν περισσότερο κοινωνικός και λιγότερο ντροπαλός στην παιδική του ηλικία.

* Αν δεν τον… κέρδιζαν τα γκριντ ο Ελβετός θα ήθελε να ανοίξει εστιατόριο, κάτι βέβαια το οποίο δεν αποκλείει να κάνει στο μέλλον.

«Γνωρίζω αρκετούς καλούς Γάλλους σεφ, οι οποίο μάλιστα είναι και φαν της Φόρμουλα 1. Συνεπώς, θα έβρισκα ένα μέρος για να εξελίξω το ταλέντο μου», ανέφερε ο Γκροσεάν.



* Ο Γκροσεάν… νοικοκυρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι, αφού παντρεύτηκε την καλή του, Μάριον Ζολ, δημοσιογράφο της Φόρμουλα 1 σε κανάλι της Γαλλίας.

* Στην ερώτηση με τι ζώο θα μπορούσε να ταυτιστεί η απάντηση είναι το περιστέρι. Όχι, δεν μεταφέρει μηνύματα. Η γυναίκα του τον παρομοιάζει έτσι εξαιτίας του πόσο πιστός είναι.

* Θα ξόδευε τα τελευταία του χρήματα για να πάρει κάτι να φάει, δεν λέει ποτέ όχι στις καραμέλες και η αγαπημένη του μυρωδιά είναι μιας μηλόπιτας που μόλις έχει βγει από τον φούρνο.

* Απέχει πολύ από τα όνειρα που έκανε όταν ήταν μικρός, αφού τότε ήθελε να γίνει κυνηγός χρυσού στην έρημο.

* Η μεγαλύτερή του αδυναμία είναι που δεν μπορεί να πει όχι σε ότι του ζητήσουν.

Ο Ρομάν Γκροσεάν σε αριθμούς: Lotus, 0 Παγκόσμιοι τίτλοι, 0 νίκες, 0 πολ ποζίσιον, 96 βαθμοί.

Ακόμη, μπορείτε να δείτε τα... μυστικά των Σεμπάστιαν Φέτελ, Φερνάντο Αλόνσο, Λιούις Χάμιλτον, Κίμι Ραϊκόνεν, Τζένσον Μπάτον , Μαρκ Γουέμπερ και Φελίπε Μάσα.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x