sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Μάσα… η εξαίρεση στον κανόνα

Ο Φελίπε Μάσα θα ήθελε να… οργώνει τα γήπεδα -αν δεν ήταν πιλότος της F1- ωστόσο αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα των Βραζιλιάνων, αφού δεν το κατέχει το τόπι.

Το χρονόμετρο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, αφού πλέον απομένουν λίγες ημέρες ώστε οι πιλότοι να πατήσουν γκριντ στις πρώτες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Χερέθ (5-8 Φεβρουαρίου).

Ωστόσο, το sport-fm.gr... προλαβαίνει τις εξελίξεις και σας παρουσιάζει τους 22 πιλότους του γκριντ έναν προς έναν και σήμερα είναι η σειρά του Φελίπε Μάσα.

Μία χρονιά διαφορετική από τις άλλες διήνυσε ο Φελίπε Μάσα το 2012. Ο Βραζιλιάνος πιλότος μετά την καλοκαιρινή διακοπή του πρωταθλήματος… μεταλλάχτηκε -αφού βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο- και θύμισε σε όλους τι είναι ικανός να κάνει.

Παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός, βοήθησε τον ομόσταβλό του, Φερνάντο Αλόνσο, αλλά και την ομάδα του στο κυνήγι του πρωταθλήματος των Κατασκευαστών της Φόρμουλα 1. Βέβαια, για όλα τα παραπάνω ανταμείφθηκε με την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ferrari για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Φελίπε Μάσα ωστόσο δεν θα μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά την προηγούμενη σεζόν, δεδομένου ότι πέρα από το να οδηγεί μονοθέσια το άλλο που του αρέσει να κάνει είναι να παίζει ποδόσφαιρο… Αν και σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, αφού αν και Βραζιλιάνος δεν το… κατέχει το τόπι.



Φελίπε Μάσα το πειραχτήρι!

Όταν ήταν μικρός είχε ήρωα τον πατέρα του, όταν μεγάλωσε λίγο περισσότερο τον Πελέ. Ο λόγος γίνεται για τον Φελίπε Μάσα, ο οποίος… συνήθως ήταν καλό παιδί. Το συνήθως προκύπτει από το γεγονός ότι συνεχώς έκανε πλάκες, ενώ καθόταν πάντα στο τελευταίο θρανίο.

Ο πιλότος της Ferrari, δεν έχει τατουάζ, αλλά σκέφτεται να κάνει την αρχή. Στο παρελθόν είχε βάψει τα μαλλιά του, μάλλον αποτυχημένη προσπάθεια… για αυτό και δεν το επιχείρησε ποτέ ξανά.

Εκνευρίζεται με τους ανθρώπους που λένε ψέματα και με αυτούς που υποκρίνονται. Σιχαίνεται τα έντομα, ιδιαίτερα αυτά που έχουν πολλά πόδια. Ο Βραζιλιάνος φοβάται τα ύψη, όχι όμως τα αεροπλάνα!



Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, του λείπει πολύ η οικογένεια του -ιδιαίτερα ο γιος του- λόγω των πολλών ταξιδιών. Η σύζυγός του, του φτιάχνει τις βαλίτσες γιατί ο ίδιος είναι πολύ ακατάστατος.

Του αρέσει να ακούει μουσική και δηλώνει φαν των «The Killers»

Οι μαγειρικές του ικανότητες περιορίζονται σε μία λιτή και απέριττη μακαρονάδα.

Φελίπε Μάσα: Ferrari, 0 Παγκόσμια Πρωτάθληματα, 174 γκραν πρι, 11 καρό σημαίες, 15 πολ ποζίσιον, 704 βαθμούς.



Ακόμη, μπορείτε να δείτε τα... μυστικά των Σεμπάστιαν Φέτελ, Φερνάντο Αλόνσο, Λιούις Χάμιλτον, Κίμι Ραϊκόνεν, Τζένσον Μπάτον και Μαρκ Γουέμπερ.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x