sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Μαρκ Γουέμπερ, ο πυροσβέστης!

Του αρέσει να μαγειρεύει, όχι να καθαρίζει. Θα ήθελε να δειπνήσει με τον Χίτλερ και «μισεί» τα ανέκδοτα των Γερμανών. Ο λόγος για τον Μαρκ Γουέμπερ.

Το χρονόμετρο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, αφού πλέον απομένουν λίγες ημέρες ώστε οι πιλότοι να πατήσουν γκριντ στις πρώτες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Χερέθ (5-8 Φεβρουαρίου).

Ωστόσο, το sport-fm.gr... προλαβαίνει τις εξελίξεις και σας παρουσιάζει τους 22 πιλότους του γκριντ έναν προς έναν και σήμερα είναι η σειρά του Μαρκ Γουέμπερ.



Η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της φόρμουλα 1 το 2012 βρήκε τον Μαρκ Γουέμπερ στην έκτη θέση της βαθμολογίας με τον Αυστραλό να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Ωστόσο, ο Γουέμπερ ψάχνει τη χρονιά που θα πάρει τη ρεβάνς και δεν θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στη Red Bull.

Αν δεν ήταν πιλότος θα ήταν… πυροσβέστης.

Δεν θα μπορούσε να είχε μία ήσυχη ζωή, αφού αν δεν γίνονταν πιλότος της Φόρμουλα 1 θα γίνονταν πυροσβέστης. Ωστόσο, τον κέρδισαν τα γκριντ…

Στον Αυστραλό πιλότο της Red Bull αρέσει να μαγειρεύει αν και θα ήθελε να το κάνει καλύτερα, αλλά το συμμάζεμα της κουζίνας είναι κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

«Θα μου άρεσε να μαγειρεύω καλύτερα, αλλά μισώ το να καθαρίζω μετά. Μου αρέσει πολύ η διαδικασία να βάζεις όλα τα πράγματα μαζί, αλλά παίρνει δέκα λεπτά να φας και αιώνες για να συμμαζέψεις».

Ακόμη, αν είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κάποιον -σε ένα φανταστικό κόσμο- θα επέλεγε τον Χίτλερ για να του εξηγήσει τις αιτίες των πράξεων του.

Θεωρεί τους Γερμανούς ως τους χειρότερους του γκριντ στο να λένε ανέκδοτα, εξαιρώντας τον ομόσταβλό του, Σεμπάστιαν Φέτελ, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό σε αυτό.

Η αμαρτία του είναι η σοκολάτα, ωστόσο… λυτρώνεται με τις φιλανθρωπίες που κάνει!

Οι αγαπημένοι του προορισμοί για διακοπές είναι οι Μαλδίβες, η Σκοτία και οι Άλπεις. Η σύντροφός του είναι και μάνατζερ του και μαζί μένουν στην Αγγλία.



Ο 36χρονος πιλότος έχει κάνει τη θητεία του, ως ball boy στο πρωτάθλημα ράγκμπι για λογαριασμό της πρωταθλήτριας ομάδας της Αυστραλίας, Canberra Raiders.

Όσον αφορά στην γκαρνταρόμπα του, δεν αλλάζει εύκολα το στυλ του ντυσίματός του, το οποίο περιορίζεται σε καφέ κοτλέ.

Μαρκ Γουέμπερ: Red Bull, 0 Παγκόσμια πρωταθλήματα, 198 γκραν πρι, 9 καρό σημαίες, 11 πολ ποζίσιον, 848.5 βαθμούς.



Ακόμη, μπορείτε να δείτε τα... μυστικά των Σεμπάστιαν Φέτελ, Φερνάντο Αλόνσο, Λιούις Χάμιλτον, Κίμι Ραϊκόνεν, Τζένσον Μπάτον .

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x