Stoiximan Super League

Έρχεται ο Μίτσελ, μένει ο Τζεμπούρ!

Κοντά σε συμφωνία με τον Μίτσελ αλλά και τον Τζεμπούρ είναι ο Ολυμπιακός όπως υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Γαύρος».

Ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα σε δύο υποθέσεις που απασχολούν ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό αυτή την περίοδο.

Η πρώτη αφορά τον διάδοχο του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μίτσελ, ο οποίος θα ανακοινωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας!

Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», ο Ισπανός τεχνικός ενημέρωσε πως επιθυμεί να εργαστεί στους νταμπλούχους Ελλάδας και το θέμα θα κλείσει – εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου στις αρχές της εβδομάδας, σε συνάντηση που θα έχει ο 50χρονος προπονητής με τον Γιάννη Βρέντζο.

Πλέον η διαφορά των δύο πλευρών στο οικονομικό είναι πολύ μικρή και όλα δείχνουν ότι ο Μίτσελ θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού άμεσα, από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (03/02) στο «Καραϊσκάκη».

Επίσης, πρώτος βοηθός του Ισπανού τεχνικού θα είναι ο Αντώνης Νικοπλίδης, ενώ έχει ζητήσει τρεις συνεργάτες: δεύτερο βοηθό, έναν δικό του γυμναστή και έναν αναλυτή σκάουιτνγκ.

Υπογράφει και ο Τζεμπούρ!

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η υπόθεση του Ράφικ Τζεμπούρ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Το προηγούμενο τριήμερο υπήρξαν τηλεφωνικές επαφές με τον μάνατζερ του Αλγερινού επιθετικού και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα παραμείνει παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο «τρομοκράτης» αναμένεται νέο συμβόλαιο, όπως συνέβη με τον Κώστα Μήτρογλου την περασμένη Τετάρτη. Φαίνεται ότι ο διεθνής φορ υποχώρησε στις αξιώσεις του (1,8 εκατ. ευρώ ετησίως) και πλέον καλύπτεται με το 1,5 εκατ. ευρώ που προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x