sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο Τζένσον Μπάτον και οι… λατρείες του

Πιο ώριμος από ποτέ ο… “The real JB” προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν και μιλάει για ότι του αρέσει και για ότι τον εκνευρίζει.

Το χρονόμετρο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, αφού πλέον απομένουν λίγες ημέρες ώστε οι πιλότοι να πατήσουν γκριντ στις πρώτες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Χερέθ (5-8 Φεβρουαρίου).

Ωστόσο, το sport-fm.gr... προλαβαίνει τις εξελίξεις και σας παρουσιάζει τους 22 πιλότους του γκριντ έναν προς έναν και σήμερα είναι η σειρά του Τζένσον Μπάτον.

Να αφήσει πίσω του μία υποτονική χρονιά, στην οποία πλασαρίστηκε έξι φορές εκτός βαθμολογούμενης δεκάδας, αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα, θέλει ο Τζένσον Μπάτον.

Ο Βρετανός πιλότος είδε να ολοκληρώνει τη χρονιά από την τέταρτη θέση και να βλέπει πως την επόμενη θα έχει… χρέη πρώτου οδηγού στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Λιούις Χάμιλτον και την άφιξη του Σέρχιου Πέρες.

Κάθε χρόνος που περνάει βρίσκει τον Τζένσον Μπάτον πιο ώριμο από ποτέ. Δεν θυμίζει σε τίποτα τον… teddy boy που το 2001 έτρεχε για λογαριασμό της Benetton.

Τζένσον Μπάτον ή The real JB!

Ο Μπάτον ή αλλιώς «The real JB» όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του είναι φανατικός του τρίαθλου και του Twitter, μέσω του οποίου ενημερώνει το κοινό του για τις κινήσεις του.



Μένει στο Μονακό, του αρέσει να ακούει μουσική και φυσικά -πως θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό- λατρεύει τα αυτοκίνητα.

Μια και αναφερθήκαμε σε λατρείες ο Μπάτον λατρεύει τη σύντροφό του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα. Μάλιστα, σε μία συνέντευξη είχε δηλώσει πως το μεγαλύτερο επίτευγμά στη ζωή του –εκτός γκριντ- είναι η κοπέλα του. « Κάθε πρωί που ξυπνάω, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερός είμαι».



Εκνευρίζεται όταν βρέχει και δεν έχει ομπρέλα, έχει τέσσερα τατουάζ και σχεδιάζει το επόμενο, μπορεί να μαγειρέψει και μία μακαρανόδα, αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες μπορεί να τη συνοδεύσει με μία απλή σάλτσα!



Τζένσον Μπάτον: McLaren, 1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2009), 230 γκραν πρι, 15 καρό σημαίες, 8 πολ ποζίσιον, 999 βαθμούς.



Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x