sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Να μην τριτώσει Αλόνσο…

Όλα τα έχει! Τι του λείπει; Ένας ακόμη Παγκόσμιος τίτλος! Ο λόγος γίνεται για τον Φερνάντο Αλόνσο και την… κακή παράδοσή του να χάνει τους τίτλους στο παρά πέντε.

Το χρονόμετρο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, αφού πλέον απομένουν λίγες ημέρες ώστε οι πιλότοι να πατήσουν γκριντ στις πρώτες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Χερέθ (5-8 Φεβρουαρίου).

Ωστόσο, το www.sport-fm.gr... προλαβαίνει τις εξελίξεις και σας παρουσιάζει τους 22 πιλότους του γκριντ έναν προς έναν.

Μετά τον τρεις φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ, σειρά έχει ο Φερνάντο Αλόνσο.

Την περσινή σεζόν ο Φερνάντο Αλόνσο έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1. Πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τον Γερμανό πρωταθλητή.

Για ακόμη μία φορά -δεύτερη- έπεσε πάνω στο εμπόδιο που λέγεται Σεμπάστιαν Φέτελ. Οι δύο τους… κονταροχτυπήθηκαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο «El Nano» για λίγα λεπτά στο γκραν πρι της Βραζιλίας -όσο ο Φέτελ ήταν εκτός δεκάδας- ένιωσε Παγκόσμιος πρωταθλητής, ωστόσο η… μοίρα και ο Γερμανός του στέρησαν το όνειρο.

Όσον αφορά στη φετινή σεζόν δηλώνει έτοιμος και με περισσότερα κίνητρα από ποτέ.

Ο Ισπανός ελπίζει πως θα κάνει καλύτερο ξεκίνημα με τη σκουντερία, ώστε να μπορέσει να συμμετέχει στο κυνήγι του πρωταθλήματος από νωρίς και να μην τριτώσει το κακό.

Φερνάντο Αλόνσο ή El Nano!

Το έχει στο αίμα του, εκτός από την εμμονή του με την ταχύτητα, ξέρει να χειρίζεται το... τόπι και λογικό αφού είναι Ισπανός! Ο Αλόνσο όταν δεν βρίσκεται στα γκριντ, του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά και να κάνει ποδήλατο.



Το 2012 η ζωή του άλλαξε, αφού ύστερα από πέντε χρόνια γάμου χώρισε με την Ρακέλ Ντελ Ροσάριο. Ωστόσο, στη ζωή του πλέον βρίσκεται η Ντάσα Καπουστίνα, διάσημο μοντέλο, η οποία τον κάνει περήφανο όπως ο ίδιος δηλώνει.



Του αρέσει να ακούει μουσική και είναι φαν των red Ηot Chili Peppers.

Ο ίδιος δεν θεωρεί πεπρωμένο το επάγγελμα του, ενώ έχει αποκαλύψει πως για μεγάλο χρονικό διάστημα ήθελε να γίνει μηχανικός στα καρτ.



Ο Φερνάντο Αλόνσο σε αριθμούς:

Φερνάντο Αλόνσο: Ferrari, 2 Παγκόσμιa Πρωτάθληματα (2005-2006 με τη Renault), 198 γκραν πρι, 30 καρό σημαίες, 22 πολ ποζίσιον, 1364 βαθμούς.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x