sport-fm.gr ΘΕΜΑ

«Χτίζει» το μύθο του

Παίζει κιθάρα, προσπαθεί να κλοτσήσει το... τόπι και φοβάται τα ποντίκια. Όλα αυτά μικρή σημασία έχουν, αφού ο Σεμπάστιαν Φέτελ πρωταγωνιστεί στα γκριντ της Φόρμουλα 1, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ!

Η προετοιμασία των ομάδων της Φόρμουλα 1 έχει μπει στην τελική ευθεία.

Σιγά-σιγά οι ομάδες θα κάνουν τα… αποκαλυπτήρια τους και θα παρουσιάσουν τους πιλότους τους, ενόψει της έναρξης της σεζόν που άτυπα θα αρχίσει με τις χειμερινές δοκιμές.

Ωστόσο, το www.sport-fm.gr... προλαβαίνει τις εξελίξεις και σας παρουσιάζει τους 22 πιλότους του γκριντ έναν προς έναν.

Το χορό φυσικά θα σύρει το νούμερο «1» Σεμπάστιαν Φέτελ!

Μετά από την κατάκτηση τριών διαδοχικών πρωταθλημάτων της Φόρμουλα 1, ο Σεμπάτιαν Φέτελ επιστρέφει στα γκριντ πιο ώριμος και έχοντας ήδη… απειλήσει πως το παραμύθι δεν τελειώνει εδώ.



Ο 25χρονος πιλότος παραμένει στη Red Bull - και πως θα μπορούσε να φύγει από αυτή την ομάδα- με κοινό στόχο τους το τέσσερα στα τέσσερα.

Τη σεζόν που έρχεται ο Σεμπάτιαν Φέτελ δεν έχει να στόχο να σπάσει ρεκόρ, αλλά να διευρύνει τα δικά του, δεδομένου ότι δεν έχει αφήσει και πολλά στα οποία το όνομα του δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας.



Είναι ο νεότερος πιλότος που έχει 3 Παγκόσμια πρωταθλήματα στην ιστορία της F1, 3 Παγκόσμια πρωταθλήματα και όλα όσα έχει πετύχει τα έχει καταφέρει σε 101 γκραν πρι στα οποία έχει πάρει 26 καρό σημαίες, 36 πολ ποζίσιον και 1054 βαθμούς.

Ωστόσο, ο Φέτελ εκτός γκριντ δεν είναι τόσο επιθετικός. Του αρέσει να βλέπει ταινίες και όχι να διαβάζει βιβλία, παίζει κιθάρα και αγαπημένο του συγκρότημα είναι οι Beatles.



Παρακολουθεί ποδόσφαιρο και μάλιστα υποστηρίζει την Άιντραχτ και αν εντός μονοθεσίου… πετάει με το τόπι δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά…



Και όσο… μικρός και αθώος μπορεί να φαίνεται, ο Φέτελ είναι… kinky boy, αφού πάντα δίνει ένα γυναικείο όνομα στα μονοθέσια του. Και για του λόγου το αληθές: «Kinky Kylie», «Kate’s Dirty Sister», «Julie», «Randy Mandy» «Luscious Liz».

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ετοιμάζεται για μία ακόμη δύσκολη χρονιά με μοναδικό στόχο να συνεχίσει το… χτίσιμο της αυτοκρατορίας του.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x