Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου σχετικά με τη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός με αντιπροσωπεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:
«Τον Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού κι Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, υπό τον πρόεδρο της Κώστα Παπαδημητρίου, συνοδεία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Στέλιου Σεραφείδη - Μιχάλη Σιμιγδαλά και παρουσία εκπροσώπων Συνδέσμων οπαδών της Ένωσης.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υφυπουργός διαβίβασε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κ. Αθανάσιο Μπρίλη το κάτωθι αίτημα:
«Σας παρακαλώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, να διενεργήσετε οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το χρονικό διάστημα από 30/06/2004 έως και σήμερα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 2, του άρθρου 77Α του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει».
Στο μεταξύ, ο τομεάρχης αθλητισμού του ΛΑΟΣ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, ο οποίος έχει συμμετάσχει παλιότερα στα κοινά της «Ένωσης», κάνει λόγο για αρνητική απάντηση στο αίτημα, αφού –όπως αναφέρει- «γίνονται περικοπέs στην Επιτροπή Ελέγχου».
Η ανακοίνωση:
«Αντιπροσωπεία τηs Eρασιτεχνικήs AEK συνάντησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κύριο Ιωαννίδη, με σκοπό να υποβάλλει αίτημα για να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2004 μέχρι σήμερα.
Η απάντηση που πήρε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού ήταν ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί γίνονται περικοπέs στην Επιτροπή Ελέγχου !!!
Εγώ αυτό που έχω να του προτείνω είναι καλύτερα να παραιτηθεί και αυτός και αυτοί που τον έβαλαν σε αυτή την θέση...»
Νίκος Γεωργαντζόγλου
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.