Ανακούφιση, αλλά και ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ μετά την εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Όλοι στο «στρατόπεδο» των Κρητικών την εβδομάδα που πέρασε ήξεραν πόσο σημαντικό ήταν το ματς απέναντι στους Αρκάδες, αφού σε περίπτωση νίκης η ομάδα θα έπαιρνε βαθιά βαθμολογική ανάσα και θα απομακρυνόταν από την επικίνδυνη ζώνη ενόψει της δυσκόλης συνέχειας. Μάλιστα, ο έξαλλος πανηγυρισμός του Νίκου Αναστόπουλου στο δεύτερο γκολ του ΟΦΗ δείχνει πόσο είχαν ανάγκη το «τρίποντο» οι «μελανόλευκοι».
Πλέον ο «Αναστό» μπορεί να καταστρώνει με μεγαλύτερη ηρεμία τα πλάνα του για το εκτός έδρας ματς απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει το επόμενο Σάββατο (22/12) στην Αθήνα με τους Κρητικούς να έχουν ελαφρύ προβάδισμα, αφού είχαν επικρατήσει της «Ελαφράς ταξιαρχίας» στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Ηράκλειο με σκορ 1-0.
Θέμης Λιουδάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.