Ευρώπη

«Πάντα παίρνει τα κρίσιμα σουτ ο Βασιλειάδης»

Το εγκώμιο του Κώστα Βασιλειάδη έπλεξε ο Αξέλ Ερβέλ. Ο παίκτης της Μπιλμπάο θεωρεί σημαντικό παίκτη της ομάδας του τον Έλληνα φόργουορντ, καθώς είναι αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη στα δύσκολα.

Το εγκώμιο του Κώστα Βασιλειάδη έπλεξε ο Αξέλ Ερβέλ.

Ο παίκτης της Μπιλμπάο θεωρεί σημαντικό παίκτη της ομάδας του τον Έλληνα φόργουορντ, καθώς είναι αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη στα δύσκολα.


«Ξεκινήσαμε λίγο κουρασμένοι τη διοργάνωση, ύστερα από την αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα για το ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ δεν περιμέναμε ένα τόσο physical game. Η Μπουντούτσνοστ έπαιξε πολύ καλά, με αρκετή ένταση και εμφανίστηκε έτοιμη να μας νικήσει. Μας εξέπληξαν, αλλά καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό σερί στο τέταρτο δεκάλεπτο, ανεβάζοντας στροφές. Βάλαμε όλα τα σουτ που χρειαζόμασταν για να πάμε το παιχνίδι στην παράταση, ειδικά με τον Κώστα Βασιλειάδη. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, ο οποίος παίρνει πάντα τα κρίσιμα σουτ», δήλωσε ο Αξέλ Ερβέλ στην ιστοσελίδα του Eurocup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x