Η Λαμία έκανε την προηγούμενη εβδομάδα σεφτέ στις νίκες στην Α1 βόλεϊ των ανδρών και θέλει να συνεχίσει έτσι σημειώνοντας το δεύτερο τρίποντό της κόντρα στον Παμβοχαϊκό, το Σάββατο, για την τέταρτη αγωνιστική.
Αυτό ανέφερε ο Μανώλης Δημητριάδης για την επικείμενη αναμέτρηση με την ομάδα του Βραχατίου, τονίζοντας ότι καταλυτικό ρόλο στο ματς θα παίξει η στήριξη των φιλάθλων της ομάδας.
«Εμείς γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι κι αυτό φάνηκε στο ματς με τον Ηρακλή, όπου πήραμε το τρίποντο και νομίζω ότι ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας με την απόδοση μας. Τώρα θέλουμε το δεύτερο τρίποντο για να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία απέναντι σε μια ομάδα που ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις αλλά μέχρι στιγμής δεν της έχουν βγει τα αποτελέσματα», είπε στο Star κεντρικής Ελλάδας ο 27χρονος πασαδόρος και συμπλήρωσε: «Ο Παμβοχαϊκός ψάχνει βαθμούς, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τους... αναστήσουμε και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.