Ελλάδα

Τρίτη και… καλή

Μετά από δύο ήττες στο τελευταίο λεπτό (Λέφσκι Σόφιας και ΚΑΟΔ), η Καβάλα πήρε την πρώτη της νίκη στο τουρνουά που διοργάνωσε με τον ίδιο τρόπο. Η ομάδα του Κρις Χουγκάζ νίκησε 75-74 την Ολίν Εντιρνέ με πρώτο σκόρερ τον Ίλιεβ που πέτυχε 18 πόντους.

Μετά από δύο ήττες στο τελευταίο λεπτό (Λέφσκι Σόφιας και ΚΑΟΔ), η Καβάλα πήρε την πρώτη της νίκη στο τουρνουά που διοργάνωσε με τον ίδιο τρόπο. Η ομάδα του Κρις Χουγκάζ νίκησε 75-74 την Ολίν Εντιρνέ με πρώτο σκόρερ τον Ίλιεβ που πέτυχε 18 πόντους.

Οι δύο αντίπαλοι συμβάδιζαν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με την ομάδα της Καβάλας να είναι πιο ψύχραιμη στις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης και να παίρνει την νίκη που της χρειαζόταν περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.


Τον Ίλιεβ ακλούθησαν σε απόδοση οι Στεφανίδης και Φίαρς με 11 πόντους ο καθένας.

Πλέον οι Καβαλιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο τουρνουά που θα διοργανώσει η Λέφσκι Σόφιας.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 35-35, 56-51, 75-74

Καβάλα: Πάνος 1, Νάναλι 10(1), Αράπης, Καλαμπάκας, Κόλεμαν 9, Στυλιανού, Φίαρς 11(1), Πιεβάλιτσα, Καραθανάσης 7(1), Βελισσαρίου, Ίλιεβ 18(1), Γκριτσιέφσκι 10, Στεφανίδης 11(2)

Ολίν Εντιρνέ: Καντάν 2, Ογκιουνέρ, Γιαρανγιουμέ 16(3), Λεβέντ 4, Προτίτς 13(2), Τεζέλ Ντ., Κουίτς 2, Κάμερ 3, Παραχούσκι 20, Ζέλιγκερ 14(4)


Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση-πρόσκληση την ίδια μέρα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Παπακωνσταντίνου, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας στο ξενοδοχείο "Lucy" για συζήτηση τη Δευτέρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση-πρόσκληση:

"Φίλες και φίλοι της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας,

Η νέα αγωνιστική περίοδος 2012 - 2013 θέλουμε να γίνει ένας σημαντικός σταθμός στην πορεία για την καταξίωση της ομάδας μας. Συμμετέχουμε για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Α1 κατηγορία και, ταυτόχρονα, για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση, στη Βαλκανική Λίγκα.

Νέο ξεκίνημα ! Νέα ομάδα ! Νέοι στόχοι! Επιδιώκοντας την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια, σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο 'Lucy' για ενημέρωση, συζήτηση και προγραμματισμό δράσης.

Η ομάδα έχει ανάγκη τον καθένα από τους φίλους της! Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα!

Για το ΔΣ της ΚΑΕ,

Ο πρόεδρος Παπακωσταντίνου Κώστας".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x