Stoiximan Super League

Βραβεύεται o Ντε Βινσέντι (video)

Την Πέμπτη (12/9) θα βραβευτεί ο Ντε Βινσέντι για το εξαιρετικό γκολ που είχε πετύχει στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ και είχε αναδειχθεί ως το καλύτερο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα, στους «Ζωσιμάδες», ενώ μετά το τέλος αυτής, ο προπονητής των Γιαννιωτών θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την Πέμπτη (12/9) θα βραβευτεί ο Ντε Βινσέντι για το εξαιρετικό γκολ που είχε πετύχει στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ και είχε αναδειχθεί ως το καλύτερο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα, στους «Ζωσιμάδες», ενώ μετά το τέλος αυτής, ο προπονητής των Γιαννιωτών θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Αύριο Πέμπτη 13/9/2011 , και ώρα 12.30 θα γίνει η βράβευση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας DE VINCENTI Tomas , του οποίου το γκολ, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αναδείχθηκε σαν το καλύτερο (best goal), για τη 2η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ..

Τον διαγωνισμό διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π) και η NOVA.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γιώργος Λαγούδης, του Ε.Σ.Ι. «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» και την απονομή θα κάνει ο Θρυλικός Εδουάρδο Κοντογιωργάκης (ΛΟΚΟ), ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τις σημαντικότερες επιτυχίες της ομάδας μας στο παρελθόν.

*Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του προπονητή μας Γιάννη Χριστόπουλου θα γίνει αμέσως μετά την βράβευση του Ντεβισέντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x