Επεισόδια, δακρυγόνα και κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα, βάζουν τέλος στις εικόνες της καλοκαιρινής ραστώνης. Απεργοί της ΠΟΕ-ΟΤΑ συγκρούσθηκαν το πρωί της Τετάρτης με τα ΜΑΤ.
Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας προσπάθησαν να εμποδίσουν απορριμματοφόρα να ανέβουν ανάποδα την Αγίου Κωνσταντίνου από την πλατεία Καραϊσκάκη προς Ομόνοια.
Σκοπός της ΕΛΑΣ να μην φθάσουν τα οχήματα στο υπουργείο Εσωτερικών, στη Σταδίου, γι’ αυτό και έκλεισαν η Αγίου Κωνσταντίνου από Ομόνοια, η Δεληγιώργη από πλατεία Καραϊσκάκη και η Πειραιώς από Κολωνού.
Την ίδια στιγμή, οι οδηγοί που έχουν την ατυχία να βρεθούν στην πρωτεύουσα, παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα (11:45 π.μ.) σχεδόν ακινητοποιημένοι.
Ανδρέας Μορφόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






